Bewertungen durch unsere Gäste

Nachfolgend finden Sie eine Auswahl an tollen Bewertungen aus den letzten zwei Jahren

.
798 bewertungen
  1. 8,9

    De rust en het park keurig onderhouden. Huisjes prima.

    Juni 2022 - Els H. übernachtete in Bos-Lodge für 5 Personen 

  2. 8,1

    Prachtig en rustig

    Juni 2022 - Marga B. übernachtete in Bos-Lodge für 5 Personen 

  3. 8,8

    We waren zeer tevreden over de inrichting en de stijl van nu. Het aanzien van de boslodge is ook vriendelijk en mooi.

    Juni 2022 - Annie B. übernachtete in Bos Lodge - 4 Personen 

  4. 8,8

    Het is een mooi park. Heerlijk rustig toen wij er waren. De sauna deed het prima.

    Juni 2022 - Joke S. übernachtete in Bos Lodge Wellness - 4 Personen 

  5. 9,3

    De rust en beleving van de natuur

    Juni 2022 - bionda b. übernachtete in Bos Lodge - 4 Personen 

  6. 9,8

    Super vriendelijk ontvangen, slagbomen op kenteken top! Super leuk klein huisje met alles d’r op en eraan! Maandagmiddag aangekomen ‘s avonds in Enter uit eten geweest bij Pronto, was heel gezellig en heerlijk gegeten. Dinsdag wezen winkelen in Enschede en daar ook uiteten geweest! En woensdagochtend weer richting huis vertrokken! We hebben het Super leuk en fijn gehad, beter dan in een hotel voor twee nachtjes! We komen op zeker terug! Heel erg fijn park, een aanrader!

    Juni 2022 - Monique d. übernachtete in Häuschen – 4 Personen 

  7. 8,7

    Het is een mooi aangelegd park en een vriendelijke omgeving en aardige mensen. Niets te klagen. Bistro was ook TOP .

    Juni 2022 - Ben R. übernachtete in Bos Lodge - 4 Personen 

  8. 9,1

    Van het prachtige verblijf, de rust op het park ,en de omgeving ,hebben daarvan alles heerlijk van genoten.

    Juni 2022 - M.A. H. übernachtete in Bos-Lodge für 5 Personen 

  9. 8,9

    Rust, direct aan wandelroutes, compleet ingericht binnen en buiten, aardige jonge dames bij de receptie op zaterdag

    Juni 2022 - Judith Z. übernachtete in Bos-Lodge für 5 Personen 

  10. 8

    voor herhaling vatbaar, misschien komen wij volgend jaar weer

    Juni 2022 - M. v. übernachtete in Bos Lodge - 4 Personen